. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: Yo-Yo Nedir? Nasıl Yapılır? Nerelerde Kullanılabilir?

12 Nisan 2021 Pazartesi

Yo-Yo Nedir? Nasıl Yapılır? Nerelerde Kullanılabilir?

 




Ben cok keyif alarak birkaç YoYo yapmıs ve kot ceketimi yenilemistim. Keyifli ama bu postta göreceginiz gibi yatak örtüsü veya perde uzun ve yorucu bana göre. Keske sıkılmasam bir perdede ben yapabilsem



Bugün size yo-yo çiçeklerini nasıl ve nerede kullanabileceğinizi anlatmak istiyoruz. Yo-yo çiçekleri, yapımı en kolay kumaş çiçeklerdir. Bunları oluşturmak için çeşitli kumaş artıkları ve artıkları kullanabilirsiniz. Kumaştan bir daire kesin, kenar boyunca dikin ve toplayın, yuvarlak bir çanta elde edin - bu, basit, kolay, hızlı ve sorunsuz bir şekilde yaratmanın tüm teknolojisi. Ancak yo-yo çiçeklerini her yerde, masa örtülerinde, perdelerde, yatak örtülerinde, kıyafet ve aksesuarların dekorasyonunda ve hatta yumuşak oyuncaklar yapmak için kullanabilirsiniz. Sizi yo-yo çiçeklerini kullanmak için daha ilginç fikirler görmeye ve kendi ellerinizle güzel ve orijinal bir dekor yaratmak için ilham almaya davet ediyoruz.


Yo-yo çiçek yapımı atölyesi ve kullanım fikirleri

Yo-yo çiçekli şal, abartılı görünüyor, kesinlikle görüntünün en önemli özelliği olacak

Çiçekli perde yo-yo

Çalışmak için pamuklu bir beze ihtiyacınız var. 2.60 cm uzunluğunda ve 1 metre genişliğinde bir perde için, kumaştan dikdörtgenler kesmeniz gerekir - 18 adet 30 x 40 cm, 28 x 3 cm ilmekler için - 7 ilmek elde edersiniz. Perde için yo-yo çiçeklerine ihtiyacınız olacak - 4 cm çapında daireler - 870 adet

Yo-yo çiçekleri ustalık sınıfı yapıyor:

Herhangi bir dairesel desen kullanarak kumaş üzerine bir daire çizin

Kenarları Kes ve Dik

İpliği sıkın

İpliğin sonunu düzeltin

Yo-yo renkli perdeler için daha ilginç fikirler

Yo-yo çiçeklerinden bütün bir perdeyi dikebilir veya mevcut bir perdeyi çiçeklerle süsleyebilirsiniz.

Yo-yo çiçeklerle makrome tekniğinde dekor perdeler

İlginç fikir: dantel örgü + yo-yo çiçekler, güzel bir perde olduğu ortaya çıktı

Abajuru yo-yo çiçekleriyle süsleyebilmeniz için çiçekleri tavana sıcak tutkal ile yapıştırın ve ışık yeni renklerle parlayacaktır.

Pek çok insan, yo-yo çiçeklerini çeşitli şeyler ve ürünlerle nasıl dekore edeceğini zaten biliyor, ancak çoğu, bu tür çiçeklerin sevimli oyuncaklar yaptığını tahmin bile etmiyor.

Yo-yo çiçeklerinden bir baykuş nasıl yapılır:

Kullanılan yo-yo çiçek sayısı:

6-7 cm, 3-8 cm, 5-12 cm, 4-13 cm

Yo-yo çiçek yapımı atölyesi ve kullanım fikirleri

Yo-yo çiçek oyuncakları

Yo-yo çiçeklerinden bir bebek nasıl yapılır:

Tatlı çilek!

Yo-yo çiçek köpeği:

Yo-yo kedi

Yo-yo çiçekler harika takılar ve aksesuarlar yapar

Yo-yo çiçeklerinden dekoratif paneller ve hatta resimler

Yo-yo renkleri kullanan orijinal giysiler

Ancak yine de, çoğu zaman, yo-yo çiçekleri ev tekstillerinde kullanılır.

Yo-yo çiçeklerini kullanma fikirleri sonsuzdur ve yaratıcı bir kişi için bu tür çiçekler tükenmez bir ilham kaynağıdır. Fikirlerden hoşlanıyorsanız, onun için gidin ve başaracaksınız! El sanatlarında ve yaratıcı ruh halinde iyi şanslar! 

KAYNAK:ENEHA



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.