. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: Bütün Kızlar Toplandık... Kardes Can'dır!!!

13 Eylül 2020 Pazar

Bütün Kızlar Toplandık... Kardes Can'dır!!!





Bir yıldan fazla süredir Nalan'ın bana gelmesini bekledim. Sonunda Agustos 20'de geldi. Tası taragı topladı aldı prensesimizi yanına ve kesin dönüs yaptı memlekete. İstanbul pandemi ile dahada korkunc bir sehir haline dönüstü diyecegim fakat ondan beter bölgelerde mevcut. Neyse daha fazla atıp tutmayım İstanbul icin zira oglum hala orada yasamakta. Sonunda dört kız yeniden toplandık. Aslında bu asamada İstanbul'da yasayan diger kardesim Nesrin getirdi Nalan ve Sinem'i, dolustular arabaya taaa uzak yollardan, anaevine babaocagına döndüler. Sekiz kedi ile birlikte. Nesrin namıdeger "Mutfak Gülü" yemek pasta börek uzmanımız. İki evladıda yurt dısında yasıyor. Pandemi olmasaydı gelmezdi oralardan buralara ama neyseee. Neredeyse cok yasa corona diyesim geldi töbee bismillaah. 30 Agustos günüde oglum geldi. Bu nasıl güzel bir sürec oldu allahımm sana sükür. Nalan'ı ev ortamına elbirligiyle yerlestirdikten sonra aile boyu gezintiler bile yaptık.
Daha önce bir postta da anlattıgım Kılıç At Ciftliginde safari yaptı bizim genclik. Pamuk yine kapıda karsılayıp, mekana aldı bizi. Ciftlik sahibini göresiye Golden'ımı ve Zelisimi sordum ama ne yazık ikiside üzücü sekillerde yasamlarını yitirmisler.








Oglum ne yazık kısa süre kalabildi bizlerle. Malum is hayatı izin dönüsü olacak. Bizde o kısa günleri, elimizden geldigince dolu dolu degerlendirdik. Sahilimiz ve sahil ilcelerimiz el degmemis, kesfedilmemis doga cennetlerimizdir biz Kastamonu'luların. Bir günümüzüde Cide ilcemizde gecirdik. Tabii denizde.







Sayılı gün cabuk bitiyor ne üzücü. Minik kuzum coktan gitti bile. Simdi uzun bir süre gidemem İstanbul'a tabii pandemi lanet covid yüzünden. Oglum da gelemez. Tanrım bu hasret bir bitse bir bitseee...




 Mutlaka Bakmanız Gerek;

Daday/Kastamonu Gezimiz 1*




Sevgiyle Kalın
















1 yorum:


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.