. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: NARILATHA AGACI VE KADIN SEKLİNDEKİ CİCEKLERİ

22 Şubat 2019 Cuma

NARILATHA AGACI VE KADIN SEKLİNDEKİ CİCEKLERİ






Gectigimiz gün bir arkadasım göndermis bu resmi bana, dedimki hic inandırıcı gelmedi fake'dir fotoshop'dur ama merak ettim ilgimi cekti dogrusu, dur bir arastırayım dedim. Nette gezinirken cok ilginc baska bitkilerde gördüm insan seklinde cicek acan. Onların resimlerinide paylasacagım ama bu cicekler gercekmi degilmi konusuna dönersek net üzerinde cok bilgi var bu konuda. Öncelikle Narilatha agacı gercek ve bu bilgileri video üzerinde paylastım. Narilatha agacı gercek ama denilen oki ilgi cekmek icin böyle bir cicek üretilmis bir diger ögrendigimse 20 yılda bir acan bu cicek acma zamanı geldiginde özel kalıplara konuldugu ve kadın seklinde cicekler acılmasının saglanması

Sanıyorum ismi yüzünden daha cok ilgi ceksin diye böyle bir yönteme basvurmuslar








Nareepol ağacı, kelime anlamıyla naree kız, bayan anlamına gelen, pol ağaç, bitki anlamına gelen, Tayland'da yetişen ilginç bir ağaçtır.

Budistler tarafından çok fazla önemsenen kadın figürlü çiçekleri olan ağaç konusundan web üzerinde dolaşan görsellerin basit bir photoshop olduğu görülmektedir. Ağacın nerede ve nasıl olduğu hakkında detaylı bilgi bulmak maalesef mümkün değil. Tarihte bu ağacın varlığı bir hikaye olarak geçmiş olmasına rağmen günümüzde bu ağacın varlığını savunmak oldukça zordur. Kadın çiçeği olarak bilinen narilatha hakkında detaylı bilgi edinmek zor olduğundan kesin bir şey söylemek de pek mümkün değildir. Sadece eski dönemlerde ağacın var olduğu ve sonrasında tamamen ortadan kalktığı düşünülebilmektedir.


tee hee

Gruselgemüse

4 yorum:

  1. Çok ilginçmiş ama insan merak ediyor okuyor-okudum.
    Güzel bir paylaşım olmuş.
    Kültür edinmiş oldum
    Kaleminize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim Sibelcim gercekten bu konu icin gezinirken gördümki o kadar cok degisik ve ilginc bitkiler varki

      Sil
  2. Bende gerçek sanıyordum sayende fotoshop olduğunu öğrendim Teşekkürler

    YanıtlaSil


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.