. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: Minik Çalışmalarımda Bugün 01.07.2022

1 Temmuz 2022 Cuma

Minik Çalışmalarımda Bugün 01.07.2022




Sonunda bizdeki magazalara da led ısıklı teller gelmis. Siselerim icin hep netten alacagım ama aklımdan cıkıp gidiyordu. Oysa o kadar hosuma gidiyorki minik minik ısıklar. Yakaladıkca gördükce birkac tane daha almalıyım, siselerim ışıldadılar.

Daha önceki post iceriginde anlatmıstım. Havalar asırı yagıslı ve ciddi anlamda soguk oldugundan elimdeki bitirmek istedigim islerimi bitiriyorum büyük bir hızla. Bugün renkleri sararmıs ferforjeleri boyadım. Kurumadalar şu an. Baska bir post konusu siyah ferforjeler olacak. 

Bu post konusu iki kasede sıra. Bir arkadasım var bak almazsan atacagım diye bıktıklarını posetleyip bana veriyor. Bende bazılarını kullanım alanlarıma göre baska alanlara yönlendirirken üzerlerinde degisiklik yapıyorum. Bknz bu iki kase ne oldu? Çokda önemli birşey degil abarttım sanırım birazcık ama minicik bir calısma bile yapsam ruh halim dinginlesiyor, ürettigim birsey oldu hep tüketeniz modum acılıyor :)




Kendi ayakları vardı :)) Ama tutacak kısmı gerekliydi.



Önce minik mumlukları denedim yakısmadı. Minik bir mantar daha cok isime yaradı. Oje ile renk uydurdum sadece.




Elimin altında sekerlerim, kan sekerim düsesiye icindeyim artık yeni sekerligimin





Sevgilerimle...

3 yorum:

  1. Mutfağınla cok uyumlu olmuşlar güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. hamarat ellerin dert görmesin kuzucum

    YanıtlaSil


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.