. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: Kalın İplik ile Kısa Sürede Örülebilecek Keyifli Örgüler

14 Nisan 2021 Çarşamba

Kalın İplik ile Kısa Sürede Örülebilecek Keyifli Örgüler






Çalışması kolay ve mükemmel bir dokuya sahip olmasının yanı sıra, kendi ipliğinizi evde de yapabilirsiniz. Bu, artık giymediğiniz eski bir tişörtten yapılabilir, sadece şeritler halinde kesin! 

Ve faydaları burada bitmiyor! Kalınlığı nedeniyle, örme iplikler, tığ işi ve örgü yaparken daha hızlı el işçiliğine izin verir.

Bugün size iplikten kolayca ve kolayca yapabileceğiniz harika fikirler getireceğiz.

KAYNAK.KSENIA


Tığ işi kilim

Oturma odanızı ve yatak odanızı sadece güzel olmakla kalmayıp aynı zamanda yıkanması da çok kolay olan bu güzel kroşe örgü iplik halılarla aydınlatın.



Çantalar

Lüks bir çanta yapmaya ne dersiniz? Bu malzeme bunun için idealdir çünkü ipliklerin kalınlığından dolayı parça başına çok fazla çile israf edilmez. Ek olarak, örme iplik çantayı sert ve iyi yapılandırılmış hale getirerek birkaç farklı desene izin verir.





Yastık kılıfı

Bir odada modern bir dekor tutmanın bir yolu, örme iplik yastıkları tığ işi yapmaktır. Bu, herhangi bir odada parlak bir vurgu olacak basit ve ucuz bir projedir.





Örme sepetler

İplik, organizatör sepetleri yapmak için harika bir malzemedir. Çamaşır, dergi veya dikiş malzemelerini saklamak için sepet olarak kullanılabilir. Ve en iyi yanı: eviniz için şık bir dekorasyon olacaklar.






Tığ işi battaniyeler

Örme bir ekose, odanızın şık vurgusu haline gelecektir. Sıcak, rahat, sizi ziyarete gelen herkesi kıskanacak.







4 yorum:

  1. Ay bayıldım özellikle yatak örtüsüne, açık yeşil örgü sepete...krem,bej, leylak renklilere bayıldım keşke ben de yapabilsem. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle kalın ipleri yasadıgım yerde bulamıyorum netten al süprizle karsılasıyorsun :)

      Sil
  2. Nasıl yapılıyor. bir de yapılışı için video olsa ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalın olanı soruyorsanız el ile örülüyor yani tığ ve şiş kullanmadan

      Sil


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.