. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: Bahce Teras Taraca icin Salıncak Modelleri

6 Haziran 2020 Cumartesi

Bahce Teras Taraca icin Salıncak Modelleri







Uyutmak icinde olsa bir dönem salıncakla büyümüs bir nesilden gelen oldugumdanmı nedir bilmem ama cok severim salıncagı ve sallanmayı. Bir blokta paylasımları görünce icim gitti yemin ederim. Bahceli müstakil bir evde gecen en güzel genclik yıllarından sonra apartman dairesinde yasamak bu Covid19 sürecinde zaten sevmiyordum dahada eziyet olmaya basladı. 

Suna baksanıza muhtesem degilmi???










Bahçe salıncakları, daha basit ve daha neşeli zamanlar için sürekli bir nostalji hissi uyandırır ve kaygısız bir çocukluğu hatırlar. Sadece avlunun ana dekorasyonu değil, aynı zamanda romantizmle dolu özel bir atmosfer yaratırlar. 
Onlar sayesinde, ellerinizde bir kitapla rahatlayabilir veya kuşların cıvıltıları altında temiz havada şekerleme yapabilirsiniz. Ve en önemlisi, hepsi doğaçlama araçlardan bile bağımsız olarak yapılabilir.




Tam rahatlama

Palet salıncak yatağı.  \ Fotoğraf: vk.com.



Palet salıncak yatağı. 
Çoğu bahçe salıncağı tezgah tabanlıdır, ancak bu, şekerleme yapmak istiyorsanız uzanabileceğiniz tam teşekküllü bir yataktır. Böyle bir salıncak oluşturmak için bir palet idealdir ve çok renkli yastıklar ve battaniyeler konfor ve sıcaklık getirecektir.
Paletlerden orijinal asılı salıncak.  \ Fotoğraf: pinterest.co.uk.



Paletlerden orijinal asılı salıncak.

Romantik

Dekor salıncak.  \ Fotoğraf: pinterest.com.



Dekor salıncak.
Böyle bir salıncak oluşturmak için, yoğun bir halat veya halatın yanı sıra ahşap bir tahta uygundur. Ancak ana vurgu, zarif bir dekorasyon görevi gören ve romantik bir atmosfer yaratan dantel ve çiçekler.
Romantik.  \ Fotoğraf: google.com.



Romantik. 

Tente ile sallanan tezgah

Tente ile sallanan tezgah.  \ Fotoğraf: bluefoxgarden.blogspot.com.



Tente ile sallanan tezgah.
Bu salıncak tezgahı teneke levha ve ahşap tahtadan yapılmıştır. Ve çok basit bir tasarıma rağmen, bu tasarım çok rahat görünüyor. Ve ana avantajı, güneşin veya yağmurun can sıkıcı ışınlarından saklanmaya yardımcı olacak bir gölgelik.

Veranda salıncak / yatak

Veranda.  \ Fotoğraf: google.com.



Veranda. 
Bu, bir paletten yapılmış sallanan bir yatak ile çok ortak olan başka bir bahçe salıncaktır. Ancak bu tasarımın ana avantajı, üzerinde rahatça oturabileceğiniz cesur renkler ve yumuşak bir çerçeve şezlong.
İkisi bir arada.  \ Fotoğraf: ko.aliexpress.com.



İkisi bir arada. 

Dalgalar gibi

Dalgalar gibi.  \ Fotoğraf: pinterest.co.kr.



Dalgalar gibi. 
Ancak böyle bir salıncak, maksimum rahatlıkla zaman geçirmeye alışkın olan herkese hitap edecek. Üç kişilik bir aileye (iki yetişkin ve bir çocuk) kolayca konaklayabilirler. Buna ek olarak, bu tasarım dalgalar gibi düzgün sallanma etkisi yaratır.
Rahat ve konforlu.  \ Fotoğraf: roomble.com.



Rahat ve konforlu. 

Makrome bahçe salıncagı 

Bahçe salıncak makrome.  \ Fotoğraf: prakard.com.



Bahçe salıncak makrome. 
Bu muhteşem salınımlar tamamen makramé'den yapılmıştır. İlk bakışta basit, bahçeye mükemmel uyum sağlarlar ve içine hafif oryantal egzotizm kazandırırlar.
Hamak salıncak.  \ Fotoğraf: infodays.ru.



Hamak salıncak.

Paletlerden salınım

Paletten salıncak.  \ Fotoğraf: recognizeizealeader.com.



Paletten salıncak. 
Zaten anladığınız gibi, paletler bir salıncak oluşturmak için en popüler malzemelerden biridir. Bunlardan, her zevke göre kolayca bir tasarım oluşturabilirsiniz: fotoğrafta gösterildiği gibi klasik salıncak tezgahından rahat bir sallanan yatağa ve daha fazlasına. Ayrıca, kullanışlı aletlerden yapılmış çeşitli lambalar ve dekoratif bahçe mobilyaları yardımıyla durumu seyreltebilirsiniz.

Bir gölgelik iki için salıncak

Çardak salıncak.  \ Fotoğraf: besedkibest.ru.



Çardak salıncak. 
Birinin önünde oturmak ve bahçenizde konuşmak istiyorsanız, bu seçenek kesinlikle size hitap edecektir. Bu tasarımın ana avantajı entegre tente. Hızlı bir şekilde kavurucu güneşten gölgede saklanmak istediğiniz yaz günleri için idealdir. Dahası, böyle bir salıncak, kolayca emekli olabileceğiniz iki kişilik rahatlatıcı, gölgeli bir vaha gibi görünüyor.
İki kişilik salıncak.  \ Fotoğraf: finnwerk.de.



İki kişilik salıncak. 

Çardak salıncak

Emekli olabileceğiniz bir yer.  \ Fotoğraf: kumertau.tiu.ru.



Emekli olabileceğiniz bir yer. 
Bir çardak, herhangi bir çim veya bahçeye zarafet katmanın harika bir yoludur ve bahçe salıncakını asmak için güzel bir yol arıyorsanız mükemmel bir seçimdir. Bu tür çardak salınımları sıcak mevsimin ortasında önemli olan gölgeli ve rahat görünüyor.

Ateş Cevresine Salıncak

Ateşin yanında sallan.  \ Fotoğraf: handsclub.ru.



Ateşin yanında sallan.
Verandada veya arka bahçede bulunan bir salıncak, rahat bir ocağın etrafında bir grup arkadaşınız, aileniz veya komşunuzla oturmanıza ve konuşmanıza olanak tanır. Burada sadece serin akşamlarda kendinizi kolayca ısıtmakla kalmaz, aynı zamanda ilginç insanların eşliğinde temiz havada tadını çıkararak her türlü lezzetli ikramları pişirebilirsiniz.
Dost bir şirket için salıncak.  \ Fotoğraf: apartmenttherapy.com.



Dost bir şirket için salıncak.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.