. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: LAHANA MUCİZESİ

1 Haziran 2017 Perşembe

LAHANA MUCİZESİ


Editör Notu;
Yıllar önce bende boyun fıtıgı agrılarından Lahana ile kurtulmustum...




Put cabbage leaves on your chest and legs before going to sleep if you experience frequent headaches:



Sık sık baş ağrıları yaşarsanız yatmadan önce göğsünüze ve bacaklarınıza  lahana yaprakları koyun 

Lahana yapraklarının mıknatıslar ile aynı özelliklere sahip olduğunu biliyor muydunuz? Onlar vücudumuzun tüm hastalıklar ve rahatsızlıkları kaldırır. Lahana gıdalar ve salatalar farklı türde yapmak için mükemmel bir madde olarak kullanılan bir süper sağlıklı sebze vardır. Ama, aynı zamanda bu bitki aynı zamanda gibi diğer sağlık koşulları, için çok faydalı ve yararlı olduğunu bilmelidir: 

travma nedeniyle Şişme 

O lahana yaprakları çok yararlı ve şişmeye azaltmada etkilidir bilmeli. Ellerin veya bacaklarınızda bazı taze lahana yaprakları yerleştirilmeli - onlar şişmeye başladı bölgede. Bir bandaj ile güvence altına almak gerekir. Eğer boğaz ayak bileklerini varsa veya şişmiş bacaklar zorluk varsa aynısını yapabilirsiniz. Ve, aynı zamanda bu lahana tedavisi en iyi sonuçları almak istiyorsanız, o zaman lahana kompres ile uyku gerektiğini bilmelidir. Ertesi sabah uyandığında, sen lahana gelen kompres kaldırmak olmalıdır ve şişlik tamamen yok olduğunu fark edecektir. Arkadaşlarınızın ile bu hileyi paylaş 

Tiroid bezi 
Hepimiz tiroid bezi hepimiz için ne kadar değerli biliyoruz. Çünkü sindirim sistemindeki organların büyümesi, metabolizmayı, işleyişini ve işleyişini yardımcı olan hormonların, eleştiriyor. Sadece bu basit yönergeleri takip - Eğer normal işlevlerini geri yükleyebilmek için, tiroit bezi yönetmek istiyorsanız. Sadece (tiroid bezi bulunur) boğazında bazı lahana yaprakları yerleştirin: İşte yapmanız gerekenler. Sonra bir bandaj veya şal yaprağı kaplayacak. Senin bezindeki kompres ile uyku ve sabah çıkarmak için emin olun. Biraz iyileşme fark kadar, önümüzdeki on gün boyunca bu tedaviyi tekrarlayın. 

Baş ağrısı 

Eğer korkunç bir baş ağrısı varsa Bazen - bir şey gözlerinizle yanlış olduğunu gösteriyor olabilir. Veya, bu korkunç sorun da aşırı stres ya da yorgunluk ile ilgili olabilir. Eğer tamamen doğal bir şekilde bundan kurtulmak istiyorsak, o zaman basit yönergeleri izlemeniz gerekir. Eğer tapınaklar taze lahana yaprakları bir kompres ve başın üst uygulamak gerekir: Burada yapmanız gerekenler. Eğer güvenli sayfaları tutacak Ardından, bir kap ya da şapka koymak gerekir. Başağrınız tamamen kayboldu zaman onları çıkarın. 

Nedeniyle Ağrı emzirme için 

emzirme sırasında Bazı kadınlar korkunç ve şiddetli ağrıları olur. Yani, onlar da göğüslerinde taze lahana yapraklarının kompresler koyarak o acıyı azaltabilir ve onların ağrı kaybolur. Gün boyunca bu tedaviyi yapabilir veya uyku ve sabah uyandığınızda onları ortadan kaldırmak için gitmeden önce bunları kullanmak: unutmayın. Eğer ağrı kaybolur göreceksiniz. 

Gördüğünüz gibi, bu süper sağlıklı vejetaryen özellikle ağrı giderici ve şişme de, sizin için birçok yararlı faydalar sağlayabilir. Eğer herhangi bir şişlik veya bir baş ağrısı deneyimi, ya da sadece tiroit sağlığını iyileştirmek istiyorsanız, - o zaman lahana-kompresler denemelisiniz. Sonuçlarına hayran kalacaksınız. 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.