. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: Makrome Çanta Modeli

26 Mayıs 2016 Perşembe

Makrome Çanta Modeli





Editör Notu;

26.05.2016 yılında bu çantayı Pinterest'te görüp paylaşmışım. Sene olmuş 2021, bu çanta hala benim gözdem ve ben hala yapamadım. İşin ilginci hem burada blogumda hemde pinterest ortamında cok soru aldım yapımı ile ilgili. Makrome düğüm tekniğini bilsemde bu çantadaki çok ayrıntıyı çözemedim. Youtube ve ulasabileceğim yerlere baktımsa da ayrıntı hala bulabilmiş değilim. Vazgeçmedimm!!! 

17.05.2021



diy macrame bag:



PINTEREST'TEN ALINTIDIR

15 yorum:

  1. Cok guzel bir çanta bayıldım...yapılışını paylaşırsanız mutlu olurum...Ayşe Tekdal

    YanıtlaSil
  2. Bligunuzda "Makreme çanta" isimle kayıtlı fotoğrafı gördüm. Bu file çantayı yaptıysanız aşamalarını paylaşırsaniz müteşekkir olacağım.

    YanıtlaSil
  3. Yapılacaklar listemde bu canta. Makrame isini bilirim ve cok severimde henüz bu cantaya sıra gelmedi ama sizler icin yapılısını bulmaya calısacagım

    YanıtlaSil
  4. BENDE MAKRAME BİLİRİM AMA BUNUN YALPILIŞI BİR FARKLI ALT TARAFINDA DÜĞÜM YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR SANKİ İPLİKLERİN UCUNU SAP KISMINA TOPLAMIŞ ÇANTANIN BİTİMİNİ ORADA TAMAMLAMIŞ ÇOK AKILLICA YAPILMIŞ ÇOK FAZLA ZAMAN ALACAK BİR İŞ DE DEĞİL MANTIĞINI KURDUKTAN SONRA KOLAYCA ÇIKARILIR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zevkle keyifle calısılacak bir örnek bu :D

      Sil
  5. Yapan var mi acaba bu cantayi, epeydir bunun pesindeyim

    YanıtlaSil
  6. Yapan varmi acaba bu camtayi,epeydir bunun pesindeyim,elimde yapilmisida var ustelik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PINAR HANIM MADEM ELİNİZDE O ÇANTANIN YAPILMIŞI VARSA DETAYLI RESİMLERİNİ ÇEKİP BURADAN ATABİLİRMİSİNİZ. BEN BUNUN YAPIMINI DENEYECEĞİM BANA FAYDASI OLUR ÇANTANIN ALTININ RESMİ, SAP DETAYLARI, AYRICA DÜĞÜM DETAY RESMİNİ ATABİLİRSENİZ BEN KENDİME GÜVENİYORUM. YAPABİLİRİM . YAPARSAMDA BURADAN VİDEOSUNU YAYINLARIM YAPACAK OLANLARADA NASIL YAPTIĞIMI ANLATIRIM.

      Sil
  7. BU ÇANTADAKİ DÜĞÜM TEKNİĞİ NEDİR SQUARE KNOT TEKNİĞİ İLE DE YAPILABİLİRMİ

    YanıtlaSil
  8. PINAR HANIM MADEM ELİNİZDE O ÇANTANIN YAPILMIŞI VARSA DETAYLI RESİMLERİNİ ÇEKİP BURADAN ATABİLİRMİSİNİZ. BEN BUNUN YAPIMINI DENEYECEĞİM BANA FAYDASI OLUR ÇANTANIN ALTININ RESMİ, SAP DETAYLARI, AYRICA DÜĞÜM DETAY RESMİNİ ATABİLİRSENİZ BEN KENDİME GÜVENİYORUM. YAPABİLİRİM . YAPARSAMDA BURADAN VİDEOSUNU YAYINLARIM YAPACAK OLANLARADA NASIL YAPTIĞIMI ANLATIRIM.

    YanıtlaSil
  9. Şu ana kadar henüz bir yapan çıkmadı sanırım.

    YanıtlaSil
  10. P.tesi öğrenicem tekniğini. Mutlaka paylaşırım sizlerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BEN YAPTIM AMA İPİM UYGUN DÜŞMEDİ RESMİNİ BURADAN YAYINLAYACAĞIM . ASTARLANMASI LAZIM . TABANDAN BAŞLANIYOR YUKARI DOĞRU YÜKSELİYOR DAHA SONRA KARŞILIKLI İPLER BİRLEŞTİRİLEREK SAP YAPILIYOR SARARAK DA VEYA MAKRAME DÜĞÜMÜ İLE DE YAPILABİLİR.

      Sil
    2. Keske isminizi yazsaydınız size nasıl ulasabilirimki??? Resimleri veya yapılıs ayrıntılarını ögrenmeyi cok isterim.

      Sil


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.