. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: ÖR - SÖK

1 Kasım 2012 Perşembe

ÖR - SÖK


DAHA ÖNCEDE BİR BLUZ ÖRMÜSTÜM UZUN YILLAR ÖNCE GECENLERDE ELİME ARTAN KENARLARDA KALMIŞ BİR YÜN GECTİ... 50 İLMEKLE BAŞLADIM SADECE BİR DÜZ BİR TERS ÖRDÜM DÜZ İLMEKLERİ KESİP TERSLERİ BOŞTA BIRAKIP HEPSİNİ SÖKTÜM DİP KISIMDA O İLMEKLERİ TUTTURUYORUZ YADA SABİTLİYORUZ DİYEYİM SONRASINDA İKİ UCU BİRLESTİRDİM BU KADAR 







1 yorum:

  1. Ör sök ile şapka yapmıştım ama bugün nasıl yaptın deseniz zor hatırlıyorum:))) Çünkü arkadaşlarım tarif etmişlerdi. Esasen şu sıralar kesinlikle örgü modundayım:)) Çok çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Kesinlikle yapılabilecek bir güzellik, iyi ki yayınladınız, başkaları da benim gibi hevese gelir diye düşünüyorum. Çok yakışmış bu arada. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.