. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: Polimer Kil ile Cam Objeler Süslüyoruz

24 Ocak 2021 Pazar

Polimer Kil ile Cam Objeler Süslüyoruz

 







Polimer kil, birçok harika el işi yapabileceğiniz çok yönlü bir malzemedir. İstenirse, camdaki herhangi bir cam kadehi veya normal bardağı dekore edebilirler. Aşağıda, çeşitli öğelerin polimer kil ile dekorasyon örnekleri verilmiştir.





Cam dekorasyon

Polimer kilden her şey yapılabilir. Tek gereken biraz hayal gücü ve usta eller. Ancak özellikle bu tür kil, herhangi bir cam mutfak eşyasını süslemek için kullanılabilir. Düz cam tabaklara, bardaklara ve kupalara bakmaktan sıkıldıysanız, polimer kil onları anında çeşitlendirebilir. Dışarı çıkıp ürünleri nasıl dekore edeceğinize dair kendi versiyonunuzu bulmazsanız, internetten fotoğraflara, adım adım ustalık sınıflarına, dergi makalelerine ve iğne işi üzerine kitaplara başvurmalısınız.

Sıradan camı polimer kil ile nasıl dekore edebilirim?

Örneğin yuvarlak bir cam parçası var ve onu bir kupa veya çaydanlık için ilginç bir desteğe dönüştürme arzusu var. Gerekli olan tek şey, önce dekorasyonunun tasarımını düşünmektir. Bunlar sıradan soyut çizgiler veya bir peri masalı için bütün bir arsa olabilir. Klasik durumda popüler bir dekorasyon, çiçek soyutlamasıdır. Hafif yuvarlak uçlu büyük çiçekler. Her şeyi yapmak oldukça basit. İlk önce çizimi bir kalemle işaretlemeniz gerekir. Ardından, kalıplanmış şekilleri ekleyin. Daha sonra kil üreticisinin talimatlarına göre ürünü fırına gönderin. Sonra soğumaya bırakın ve kullanın.

Cam kadeh dekorasyonu

Cam kadehler, kupalardan sonra en çok ustalar tarafından dekore edilen şeydir. Ortaya çıkan şarap kadehleri ​​bir düğünde harika görünecek ve şenlikli bir masada güzel görünecek. Çalışmak için polimer kil, cam bardak, aseton, yuvarlanma silindiri, kırtasiye bıçağı, malzemeyi istenen şekle sokmak için cihazlar ve su geçirmez yapıştırıcı almanız gerekir. Ardından çizimi taramanız ve yazdırmanız, iş için kesmeniz gerekir.
Ardından, kili alın, bir rulo ile açın ve çizim formuna aktarın. Ardından bulaşıklara sıkıca bastırın ve işin yarısı yapılır. Sadece resmin ek unsurlarını uygulamak ve kili pişirmek için kalır. Her ürünün ambalajında, kilin sertleşmesi ve resme tutturulması için gerekli olan gerekli sıcaklık belirtilir. Bu koşullara uymak zorunludur. Pişirdikten sonra, dekoru bardaklardan çıkarmanız, yüzeyi asetonla silmeniz ve rakamları aynı yere yapıştırmanız gerekir. Deseni yapıştırmak için bulaşıklar bir gün bırakılmalıdır. Daha sonra amaçlanan amaç için kullanılabilir.


Dekora gelince, en kolay yol gül, soyut desenler ve geometrik çizgiler yapmaktır. Ardından daha hacimli ve karmaşık çizimlere geçin. Kili renklendirin ve özgünlük katın.

Sonuç olarak, cam ve cam objeleri süslemek zor değildir. Önemli olan, sunulan talimatları takip etmek ve bunu veya bu fikri uygulamak için biraz hayal gücü bağlamaktır.         


Kaynak: Weike



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.