13 Temmuz 2015 Pazartesi

FIRINLANMIŞ DOMATES


FIRINLANMIŞ DOMATES

Malzemeler: 
Domates ● - Uygun gördüğünüz gibi (yaklaşık 2 kg kullanılır.), küçük domates tavsiye edilir - hızlı bir şekilde istenen sonuca ulaşmak için; 
Kekik, fesleğen, mercanköşk, biberiye, kekik  
● deniz tuzu veya normal; 
● bitkisel yağ (ayçiçeği veya zeytin), bir çift sarımsak 
●. Hazırlık: Domates cekirdeklerini çıkarın. baharatlar ve tuz serpin, bir fırın tepsisine koyun yağlayın ve 130 derece ısıtılmış fırında,  3-5 saat pişirin(fırınınıza bağlı olarak). Bir kavanoza domatesler sarımsak ve yağ ile doldurun  İyi korunursa bir aya yakın durur. Afiyet olsun Kaynak: mutfak başyapıt 


Вяленые помидоры


Людмила Запорожцева


2 yorum:

  1. Adsız1.6.18

    Aluminyumfolya üzerinde mi fırına verildi? Eğer öyleyse yanlış yapıyorsunuz çok sağlıksız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keske herkes sizin kadar dikkatlı ve bilgili olsa :) Hayır ben sahsen direkt folyo kullanmıyorum. Yalnız gözünüzden kacan dikkat etmediginiz bir nokta varki paylasımım kendime ait degil bir Rus web sitesinden alıntıdır...

      Sil

HOSGELDİNİZ :)

Yorumlarınız benim için çok önemlidir. Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.