. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi

5 Şubat 2021 Cuma

Mükemmel Yumuşaklık İcin Adım Adım Kumaş Yumuşatıcı Nasıl Yapılır?

 



Yıllardır tek kullandıgım yumusatıcı ürünüm Yumos/Lilyum. Tek kullandıgım diyorum ya arada bulamadıgım, mecbur kalıp baska ürünler denedigimde oldu. Bu deneyimlerim beni, benim deyimimle mavi yumosuma daha cok bagladı. Bir iki deneyimimimden de bahsedeyim neden bu kadar cok sevdigimden!. Mesela kıslık kaban mont manto gibi kalın giysilerimi yıkadıktan sonra giydigimdeki o harika kokusu ve abartısız haftalarca o kokunun gitmemesi. Yine yorgan battaniye ve havlularda kalan mis kokusu ve yumusaklıgı. Bu aralar biraz zor buluyorum. Herkesmi mavi yumos kullanıyor nedir bilemedim tüm cesitler var benimki yok. Hazırladıgım bu postta dove sabun ile yumusatıcı hazırlanıs videosu var ve ben deneyecegim bakalım. Kendi yumusatıcımı yapacagım.



İster piyasa yumuşatıcısının bittiği zaman için, ister kendi temizlik ürünlerinizi yapmak istiyorsanız, bunu yapmanın basit bir yolunu öğrenmeye değer. Ekonomi, gelir ve kalite isteyenler için harika bir seçenektir. İşte birkaç şekilde kumaş yumuşatıcının nasıl yapılacağı





İçerik dizini:



4 Şubat 2021 Perşembe

2 Şubat 2021 Salı

Örgü Eldiven Örnekleri

 









Kahvaltı, Ögle ve Akşam Yemekleri İcin Mükemmel 4 Lezzetli Ekmek Aperatif Tarifi



Atıştırmalık ezmesi, sandviç yapmak için katkı maddesi olarak kullanılır, her sofraya ve günün her saatine uygundur.

 
Ekmeğinizi daha da iyi hale getiren ev yapımı atıştırmalık makarnalar için 4 lezzetli tarif.
 
 
 
 
Evrensel bir kremalı domates salçası hazırlamak için ihtiyacımız olan: 
 
  • 350 gr olgun sulu domates
  • 1 yemek kaşığı. l. taze kekik
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1/4 çay kaşığı karabiber
  • Oda sıcaklığında 225 gr tereyağı.
 
Fırını önceden 180 derece ısıtın. Domatesleri parşömene koyun ve 6-8 dakika pişirin. Pişirdikten sonra acele etmeyin: sebzeleri tamamen soğumaya bırakın.
 
Domatesleri mutfak robotunun kasesine batırın ve kekik, tuz ve biberle birlikte doğrayın. Yiyecekler ince kıyılmış bir durumda doğranmalıdır.
 
Tereyağını küp küp doğrayıp domates, kekik ve baharat karışımıyla karıştırın. Bir blender kasesinde iyice çırpın.
 
Hazırlanan atıştırmalık ezmeyı 2 saat buzdolabında bekletin, sertleştikten sonra ekmeğin üzerine sürmeniz uygun olacaktır.