. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: ESKİ ÇANTAMIN SON HALİ

1 Şubat 2012 Çarşamba

ESKİ ÇANTAMIN SON HALİ



3 yorum:

  1. Çok güzel ve cıvıl cıvıl yaz için de çok kolay kullanımlı bir canta ellerinize emeklerinize sağlık, ilk hali nasıldı merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. Eğer bu çanta dümdüz bir çanta idiyse, büyük bir değişiklik yaşamış demektir. Eski görüntü olmayınca değişim kolay anlaşılamıyor ama neler yaptığınızı yazarsanız sevinirim. Çünkü gerçekten çok ilgimi çekti. Kullandığınız malzeme payetlerden oluşmuş bir kumaş mı yoksa payetleri siz mi tek tek geçirdiniz. Hay Allah Çok mu cahilce davranıyorum? Ama merak ettim n'pim.. :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba yeniden. Yorumuma yanıtınız mail adresime geldi. Burada göremiyorum ama maili okuyunca tekrar yorum yazmayı istedim. Bu çantayı pulları tek tek ipe dizerek hazırladığınızı öğrenince gözümde daha da güzelleşti valla. Ellerinize sağlık. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil


GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN DEĞERLİDİR! Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum... Google hesabı olmayan arkadaşlar yorumlama biçiminden anonimi işaretleyerek isimlerini bırakıp yorum yapabilirler.