. emekliyim.com - Geri Dönüsümün Merkezi: 12/01/2017 - 01/01/2018

30 Aralık 2017 Cumartesi

SAC DÖKÜLMESİNE SOGAN VE BAL KARISIMI






Saclarım asırı dökülüyor. Uzun süredir arastırıyorum. Bu tarifi deneyecegim bakalım ıse yarayacakmı?

Bu konuda önerisi olan varmı...


Ayrıca her derde deva Aloe Vera ile denemelerimde devam etmekte onunla ilgili bilgilerimide aktarayımda umarım isine yarayan cıkar





ALOE VERAYaprağından alınan aloe vera jeli özünü bir kase suda çözünmeye bırakın.Saçınıza ve saç derinize masajla uygulayın. 10 dakika sonra ılık su ile durulayın.

29 Aralık 2017 Cuma

FLIP FLOP TERLİKLER NASIL BOT'A DÖNÜSTÜRÜLÜR

Fotoğraf


Wow! Whether you're headed to Coachella or your local concert in the park, this crochet boots pattern for adults will complete your boho-inspired outfits all season long! Made with Lion Brand 24/7 Cotton in Ecru.

Cam Kozalagından Tablo Calısmaları

Цветы из шишек

natural_pinecone_and_berry_garland_3.jpg (550×550)

Easy pinecone decor


Beautiful flower bouquet with pine cones


Pinecone decor by Linda P


<














Pelerin Modeli (Kalıp İle Birlikte)













Eski Kazak Üzerinde Tıg Örgü Denemelerim


Yarımda olsa yakası beni rahatsız ediyordu, giydigimde elim sürekli yakasındaydı

Kestim cıkarttım sonrada tıg isi ile hem yaka hem kol ve alt kısımlarınada minik süslemelerle yeniledim














28 Aralık 2017 Perşembe

Babet Ayakkabılara Yaptıgım Minik Dokunuslar



Sinem'den bana gelen babetlere minik dokunuslar yaptım, Sinemim genc kız oldu artık onun ayagına olmayanlar bana kalıyor . Bu tersine miras ise beni cok mutlu ediyor :)

İkisine küpe birine ise kurdela ile yenileme sonucları...




















 Tesekkürler Prensesimm



22 Aralık 2017 Cuma

YUMURTA KARTONLARINDAN NELER YAPILABİLİR

HALEP KEDİLERİ ÖRGÜ ÖRNEGİ

Kediler Örgü Modeli Yapılışı

Orjinal ismi "Halep kedileri" örgü modeli olarak geçiyor. Şöyle dikkatli bakıldığında oturan bir kediyi andırmıyor mu model. O yüzden ismi çok yakışmış. Kediler örgü modeli yapılışını sizlere videolu olarak hazırladık. Yapılışı kolay bir model. Birçok örgünüzde kullanabilirsiniz. Özelikle bebek battaniyesi modellerinde kullanılıyor. Birazdan yapılışını yayınlayacağız. Tığ işi battaniye modeli ve yapımı video anlatımlı örneklerimiz arasına ekliyoruz. Örgüye yeni başlayanlar da rahatlıkla örebilirler. Kolay bir örnek. Artık kalan ipleri değerlendirmek içinde iyi bir fikir. Yeniden ip alıp yıldız popcorn büyük motif yapılışı battaniye örneğinden de örebilirler. Hazırsanız kediler örgü modeli yapılışı anlatımına geçiyorum.

Kediler Örgü Modeli Nasıl Yapılır?

Kediler Örgü Modeli Yapılışı
Kediler Örgü Modeli Yapılışı 1
Kediler örgü modeli yapılışına zincir çekerek başlıyoruz. 5 + 5 olarak zincir sayımızı belirliyoruz. Daha sonra aşağıda anlatıldığı gibi örmeye başlıyoruz.
  1. Zinciri çektikten sonra 4. zincir üzerine trabzan ile batıyoruz. 5. zincir üzerine trabzan yapalım. Tekrar zincir çekmeden 5. zincir üzerine trabzan yapalım. Aynı yere 1 trabzan daha yapalım. 1 zincir çekelim. Aynı yere 2 trabzan yapalım. Bu işlemi sıra sonuna kadar tekrar edelim.
  2. 3 zincir çekip dönelim. Yanına trabzan ile batalım. Zincir çekmeden diğer yuvaya gelelim. Buraya 2 trabtan, 1 zincir , 2 trabzan yapalım. Bu işlemi sıra sonuna kadar tekrar edelim.
  3. Renk değiştirelim. İpimizi sabitleyelim. 2 zincir çekip dönelim. Yanına trabzan ile batalım. Tığa ip dolayıp iki yaprağın arasından 1. tura batarak ilmeği uzatalım. Aynı yere aynı işlemi bir kez daha tekrar edelim. Ve tüm bu ilmekleri birlikte örerek sık iğne yapalım. Sonraki yuvanın içine 2 trabzan, 1 zincir , 2 trabzan yapalım. Bu işlemi sıra sonuna kadar tekrar edelim.
Örgünüz istediğiniz ebatlara gelene kadar bu şekilde örmeye devam ediyoruz. Ve şimdi yapılışını gösteren videoya geçelim.

TIG İSİ BLUZ ÖRNEGİ (IRLANDA İŞİ)

20 Aralık 2017 Çarşamba