Malzemeler:
Domates (yaklaşık 2 kg) küçük domates tavsiye edilir
Kekik
Feslegen
Mercankösk
Biberiye
Feslegen
Mercankösk
Biberiye
Deniz tuzu veya normal tuz
Bitkisel yağ (ayçiçeği veya zeytin)
Bir çift sarımsak
Bir çift sarımsak
Hazırlık:
Domates cekirdeklerini çıkarın. baharatlar ve tuz serpin, bir fırın tepsisine koyun yağlayın ve 130 derece ısıtılmış fırında, 3-5 saat pişirin(fırınınıza bağlı olarak). Bir kavanoza domatesler sarımsak ve yağ ile doldurun İyi korunursa bir aya yakın durur.
Domates cekirdeklerini çıkarın. baharatlar ve tuz serpin, bir fırın tepsisine koyun yağlayın ve 130 derece ısıtılmış fırında, 3-5 saat pişirin(fırınınıza bağlı olarak). Bir kavanoza domatesler sarımsak ve yağ ile doldurun İyi korunursa bir aya yakın durur.
Aluminyumfolya üzerinde mi fırına verildi? Eğer öyleyse yanlış yapıyorsunuz çok sağlıksız.
YanıtlaSilKeske herkes sizin kadar dikkatlı ve bilgili olsa :) Hayır ben sahsen direkt folyo kullanmıyorum. Yalnız gözünüzden kacan dikkat etmediginiz bir nokta varki paylasımım kendime ait degil bir Rus web sitesinden alıntıdır...
Sil